Engels

Engels leren, het is een taal waar we allemaal bijna iedere dag al mee te maken hebben. We krijgen het ook allemaal op school en veel hogescholen en universiteiten maken de overstap om hun lessen in het Engels te geven. Het is dé wereldtaal en we kunnen er eigenlijk niet meer omheen. Genoeg redenen dus om te zorgen dat je de Engelse taal ook echt goed beheerst, om je certificaten of cijfers te halen om te studeren in het buitenland, of om toch net even je spraak en luistervaardigheden te verbeteren! In alle bestemmingen die via deze website worden geadviseerd is het mogelijk om standaard, intensieve of specialistische cursussen te volgen zoals een voorbereiding op de Cambridge, TOEFL, IELTS of SLEP tests. Ben je benieuwd naar jou niveau Engels, maak dan deze gratis online Engelse taaltest.

StudyTravel.org geeft je hierbij de informatie waar je allemaal de Engelse taal kunt leren en dat zijn er nogal wat:

Engeland

De Engelse taal leren in de UK (Engeland & Schotland) is een van de populairste keuzes voor studenten. Het is namelijk niet zo ver weg, het is een heel veilig land, je bent snel en goedkoop op de plaats van bestemming. Daarnaast is het ook zeer goed te combineren met een korte vakantie, familie bezoekjes van een dag of een weekend, of de langere zomer vakanties. Hieronder geven we kort weer welke steden en mogelijkheden er allemaal zijn in Engeland voor een Engelse taalcursus:

Londen, het bruisende hart van Engeland. Een mooie stad en geliefde bestemming voor taalreizen. De huisvestingskosten zijn in Londen echter wel vaak aan de iets hogere kant.

Wie denkt er bij Oxford nou niet aan studeren? Juist, een perfecte bestemming voor studenten die opzoek zijn naar een Engelse studie om door te stromen in het Engelstalige onderwijs.

Brighton, ligt maar 50 minuutjes met de trein ten zuiden van Londen maar is een echte badplaats. Hier heeft de student meer rust en mooie uitzichten! Een geliefde bestemming onder de wat jongere taalcursusisten.

Cambridge heeft haar naam te danken aan de welbekende Universiteit van Cambridge. Velen beroemde auteurs en onderzoekers hebben dan ook in Cambridge gestudeerd. Wat Cambridge maakt tot een echte studentenstad.

Bournemouth is de populaiste bestemming aan zee in Engeland en een echte vakantiestad voor de locals. Het ligt in het zuidwesten van Engeland in Dorset en heeft ruim 160.000 inwoners.

Het Mekka in Engeland voor de voetbalfans en van oudsher een echte industriestad met een grote multiculturele samenstelling van de bewoners.

Je kunt ook kijken naar andere mogelijkheden zoals een High School in Canada bijvoorbeeld.