Spaans

Spaans leren, het is een hele uitdaging om een nieuwe taal te leren. Echter kun je nergens zo goed en zo snel de Spaanse taal leren als in Spanje of Latijns Amerika zelf.

In alle bestemmingen die via deze website worden geadviseerd is het mogelijk om standaard, intensieve of specialistische cursussen te volgen zoals een voorbereiding op de Spaanse Dele Examens.
StudyTravel geeft je hierbij de informatie waar je allemaal de Spaanse cursus kunt volgen, grofweg is dit in te delen in twee gebieden. Een taalcursus Spaans in Spanje of een taalcursus Spaans in Latijns Amerika.

 

Taalcursus in Spanje

De Spaanse taal leren in Spanje is een van de populairste keuzes voor studenten. Het is namelijk niet zo ver weg, het is een heel veilig land, je bent snel en goedkoop op de plaats van bestemming. Daarnaast is het ook zeer goed te combineren met een korte vakantie of de langere zomer vakanties. Spanje kent een aantal steden waar de Spaanse taalcursussen vollop gegeven worden iedere stad heeft zo wel weer zijn eigen kenmerken en het is dus verstandig om vooraf goed na te denken wat je zoekt en wilt ervaren tijdens het leren van de Spaanse taal in Spanje.

Barcelona, één van de bekendste steden van Spanje (maar niet de hoofdstad). De stad ligt aan de zee en kent eigenlijk het hele jaar door een heerlijk klimaat. Studenten die overwegen om in Barcelona een Spaanse taalcursus te volgen moeten er op voorbereid zijn dat ze echt in een grote toeristische stad komen te wonen.

Salamanca staat ook wel bekend als de studenten stad van Spanje, hier heb je dus veel internationale jongeren die samen leven en er heerst in de stad dan ook een zeer gezellige sfeer. Het is geen hele grote stad zoals Madrid of Barcelona en dit wordt dan ook door veel studenten als erg prettig ervaren!

Madrid is de hoofdstad van Spanje en een zeer gezellige veelzijdige stad. Het is de op twee na grootste stad van de europese unie. Deze stad strekt voornamelijk de iets oudere studenten en de gemiddelde leeftijd van de deelnemers is dan rond de 26 jaar.

Málaga heeft een heerlijke combinatie van cultuur, zon, zee en strand. Studenten kunnen kiezen uit verschillende taalcursussen – ook op zakelijk niveau.

Valencia is naast Barcelona één van de populairste steden van Spanje. De bevolking is er enorm gastvrij, maar houd er wel rekening mee dat de etenstijden relatief laat zijn voor Nederlandse begrippen (+/- 22 uur).

 

Latijns Amerika

Spaans leren in Equador is een reis en ervaring die je je leven lang bij je zult dragen. De taalscholen die je hier vind hebben een basis in Quito, de hoofdstad van Equador maar je hebt ook de mogelijkheid je taalreis te combineren met rondreismogelijkheden. Zo is er een mooie 4 weekse taalreis waarbij je iedere week op een andere locatie in Equador Spaanse les krijgt of je kunt er voor kiezen om 4 weken te reizen en Spaans te leren op de Galapagos Eilanden.

Argentinië, het land van onze koningin en een geweldig land om de Spaanse taal te leren. De taalscholen die wij hier aanbieden bevinden zich in de hoofdstad Buenos Aires en Bariloche. Er is een grote verscheidenheid aan taalcursus mogelijkheden en deze zijn zelfs te combineren met vrijwilligerswerk.

Mexico, staat wat ons betreft gelijk voor zon, zee, strand & Spaans ! Leer hier in de mooie omgeving van Playa del Carmen op een unieke wijze de Spaanse taal en geniet van alle schoonheid en het lekkere eten dat Mexico te bieden heeft!

Spaans leren in het echte oude Havana! Cuba bied een unieke reisvervaring voor iedereen die nu ook te combineren is met het leren van de Spaanse taal. Voor alle avonturiers die graag biezondere reizen maken en dit willen combineren met het leren van een van de belangrijkste wereldtalen zijn in Cuba aan het juiste adres.