Frans

Bonjour!

Frans is een echte wereldtaal en is binnen de Europeesche unie een van de belangrijkste talen. Daarnaast is het ook een van de favoriete vakantie bestemmingen die wij kennen. Genoeg redenen dus om de Franse taal beter te leren en jezelf deze taal helemaal meester te maken, of je het nu doet voor je werk, vakantie Frans of misschien omdat je graag een tijdje wilt gaan wonen of werken in Frankrijk!

Frankrijk

Het meest gebruikelijke is om Frans te leren in Frankrijk, hiervoor kiezen dan ook de meeste studenten de taalcursussen in Frankrijk zijn onder andere te volgen in:

  • Taalcursus Frans in Parijs

De stad van de liefde, veel keuze uit diverse scholen in deze stad! In het centrum zitten al meerdere scholen maar ook buiten het centrum zijn taalscholen te vinden. Accommodatie mogelijkheden zijn er ook vollop en wat is er nou mooier dan met een goede dosis zelfvertrouwen in de Franse taal te wandelen daar de idilische straten van Parijs!

  • Taalcursus Frans in Montpellier

Een ongekend mooie bestemming voor jong en oud om een taalcursus te volgen en zeer populair in de maanden voor en na de zomer. Deze bestemming is misschien niet de populairste maar zeker de moeite waard, wat ons betreft een echte aanrader het is er namelijk een stuk goedkoper dan Parijs en je mag in het algemeen ook op beter weer rekenen!

  • Taalcursus Frans in Cannes

Wie kent het niet, aan de zee, bij de jetset, mooie boten, lanen en dure winkels. Zeker een bestemming waar je spaargeld goed kunt besteden. Het is een mooie bestemming met zeer veel leuke restaurantjes en een echt shopping walhalla voor de dames.

  • Taalcursus Frans in┬áNormandie

Niet alleen in de hoofdstad en zuidelijke zonnige vakantie steden is het mogelijk om Frans te leren, ook in Normandie zijn goede mogelijkheden zoals bijvoorbeeld in Rouen. Je rijd er vanuit Nederland makelijk naartoe en kunt hier in deze hystorische stad zeer goed de Franse taal leren. Daarnaast is er in de omgeving veel te ontdekken denk aan de landing beaches maar ook het mooie saint mon michelle (oftewel het stadje in de zee!)

Canada

Naast Frankrijk is het ook goed mogelijk om de Franse taal te leren in het Franstalige gedeelte van Canada, hiervoor kun je het beste terecht in Motreal en hier word dan ook door meerdere taalscholen de Franse taal aangeboden. Vaak bieden deze taalscholen ook Engelse cursussen dus je kunt er in dat geval voor kiezen om zowel Engels als Frans te leren en dit kan wellicht de perfecte combinatie voor jou zijn. Het is ook mogelijk om tijdens een jaar op een High School in Canada Frans te leren!